Emondt Multiclima

emondtwebsite: www.emondt.nl
informatie: info@emondt.nl

Unieke combinatie

Emondt en Emondt Multiclima in Enschede is een bedrijf met een unieke combinatie van koel/vriestechniek, interieurprojecten, airconditioning, klimaatbeheersing, onderhoud & service.

Emondt Multiclima

Emondt Multiclima is specialist op het gebied van het verlenen van advies en het installeren van klimaatapparatuur.
Voor zowel de eindgebruiker als de installateur is Emondt Multiclima de juiste partner met topmerken als: Mitsubishi Electric, Daikin, Mitsubishi Heavy, Carrier, Toschiba, Ciat, Auherhaan, Systemair.
Emondt Multiclima biedt voor elk klimaatprobleem een oplossing. Van het installeren van een airco/warmtepomp in uw winkel tot het aanleggen van de flexibele inverter in een kantoortoren.
Een door Emondt Multiclima geleverd klimaatsysteem is het resultaat van een zorgvuldig selectieproces. Emondt Multiclima is geen doorgeefluik van een fabrikant, maar een specialist met oog voor uw situatie.

Emondt Koeltechniek

Emondt Koeltechniek ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert professionele – maatwerk – installaties op het gebied van industriële, commerciële, particuliere koel- en vriestechniek. Daarnaast zien wij het ook als onze taak zorg te dragen voor de service, het onderhoud en de reparatie bij onze klanten.
Emondt Koeltechniek heeft een ruime en gedegen ervaring in diverse sectoren en branches van de detailhandel en voedingsmiddelenbranche. Al bijna 70 jaar is Emondt gespecialiseerd in koeltechniek.

Emondt Interieurprojecten

Emondt Interieurprojecten is uniek in denken en ontwerpen voor haar klanten.
Geen klant is hetzelfde, geen project is gelijk. Door telkens innovatieve ontwerpen en vernieuwende technieken toe te passen, kunnen onze klanten zich onderscheiden in de markt. De synergie tussen onze kennis over winkelinrichting en koeltechniek levert voor elke klant direct een grote meerwaarde op.
U wilt de consument lokken! Emondt Interieur Projecten verstaat de Kunst van Verleiding!

Emondt Service & Onderhoud

Binnen Emondt heeft de afdeling Service een zeer belangrijke taak. De producten waarmee de koeltechnische afdeling van Emondt werkt zijn natuurlijk van hoogstaande, gecertificeerde leveranciers bij wie regelmatig kwaliteitscontroles aan de orde zijn. Al onze systemen worden volgens de laatste F-gassen
regelgeving, zoals voorgeschreven door het ministerie van VROM, geleverd en geïnstalleerd en voorzien van testcertificaten en de benodigde logboeken. Het is echter niet altijd mogelijk een storing te voorkomen. Wij staan voor u klaar met ons landelijk dekkend servicenetwerk: 24-uur per dag, 7 dagen per week.

Emondt Multiclima

IJsbaanweg 5
7547 AD Enschede
Tel: 053-4314466
www.emondt.nl
info@emondt.nl