Cerriva

website: www.cerriva.nl
informatie: info@cerriva.nl

Cerriva is gespecialiseerd in keramische wand- en vloerafwerkingen voor o.a. Retail en Horeca. Met een ervaring in de ‘tegelwereld’ van meer dan 20 jaar zijn we een gedegen partner voor onze opdrachtgevers. Onze producten zijn o.a. voorgeschreven bij McDonald’s, Blokker en Douglas.

Elk project vraagt om een unieke aanpak en nieuwe ideeën. Door rekening te houden met de wensen van de opdrachtgever, de eisen die gesteld worden aan uitstraling, technische aspecten en toepasbaarheid, wordt samen gezocht naar een geschikt resultaat dat past binnen het budget.

Onderhoud en veiligheid zijn tegenwoordig zeer belangrijke aspecten bij tegelvloeren in gebouwen, winkels en wellness-centra met een openbaar karakter. De antislipwaarde voor een winkelcentrum of openbaar gebouw is totaal anders dan voor een restaurantkeuken. Of wat dacht u van natte ruimtes in wellness-centra?

Ook verschillen tegelvloeren van karakter in de oppervlaktes: dient een vloer elke dag schoongemaakt te worden of slechts drie keer per week? Dit kan aanzienlijk in de onderhoudskosten schelen en daarom kan een vloer niet altijd alleen op esthetische gronden gekozen worden, maar worden ook R-waarden en ABC-waarden (beide antislipwaarden) en technische normen van een tegel belangrijk.

Naast het adviseren op esthetisch en technisch vlak en het uitzoeken en leveren van het gekozen product, verzorgen wij indien gewenst ook het verwerken van de tegels. Hierbij werken we nauw samen met partijen die ons van technisch advies voorzien voor verwerking en onderhouden van de tegels, zodat de vloer op de juiste wijze wordt gelegd. Uiteraard met de juiste materialen en volgens de gestelde eisen.

We werken samen met hoogwaardige tegelfabrieken uit Spanje en Italië en bieden in ons assortiment ook noviteiten en bijzonderheden op tegelgebied aan. Bijzondere items die we voeren zijn o.a. tegels, mozaïeken en lambrisering van echt leder, glasmozaïeken in alle denkbare vormen en uitvoeringen, epoxy tegels en platen, 3mm keramische platen, kwarts composieten in tegels en bladen en keramische tegels waarin echte metalen zijn verwerkt.

Binnen ons assortiment keramiek, leder, epoxy en kwarts composieten produceren we ook customized bladen voor b.v. toonbanken, bars en counters. Desgewenst met het eigen logo erin verwerkt, zodanig dat uw interieur een unieke en eigen uitstraling krijgt!

Cerriva B.V.
Textielstraat 6
7575 CA  Oldenzaal

Tel. 085-7737633
Fax. 085-7737634

info@cerriva.nl
www.cerriva.nl